Spaghettidag

Datum: 
23/10/2022 - 12:00 to 20:00

Ook dit jaar kunnen jullie weer genieten van onze heerlijke spaghetti. Chiro Pako haalt zijn befaamd recept weer boven om de lekkerste spaghetti te maken. Jullie zijn welkom op 23 oktober in de parochiezaal O.L.V te Nijlen van 12u tot 20u.

We voorzien spaghetti in alle maten: een grote spaghetti voor 10 euro, een kleine voor 8 euro. Je kan ook kiezen voor een vegetarische spaghetti voor de mensen die dat liever hebben. Dit jaar is het niet verplicht om je bestelling op voorhand door te geven maar het kan wel via het google formulier.

Net zoals vorig jaar kan je ook potten van 1 liter van de heerlijke spaghetti bestellen zodat je er thuis nog van kan genieten. Zo'n pot kost 12 euro. Deze moeten wel op voorhand besteld worden. Dat kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_9W2LmN-Og6IxXKIfst-jsWrQu74F... 

Het thema van dit jaar is superhelden. Kinderen die verkleed komen als superheld krijgen een gratis ijsje! En wat smaakt er nu beter dan een gewoon ijsje, een gratis ijsje uiteraard!

Kom dus zeker af en geniet samen met ons!