Kamp

Kamp 2020 

Dit jaar zal het een speciaal kamp worden. Door al de maatregelen waar wij ons aan moeten houden in verband met Covid-19.
Maar dat houdt ons natuurlijk niet tegen om een geweldig kamp te organiseren. 
Het liefst zouden we willen dat iedereen mee kan, maar het moet veilig voor iedereen kunnen. Daarom lees zeker het kampboekje goed door om te kijken of het verantwoord is om je kind mee op kamp te sturen. Dit niet alleen voor je eigen kind maar voor iedereen die zich in dezelfde bubbel bevindt als je zoon of dochter. 

Vanaf nu kan je je kind inschrijven voor het kamp, de nodige informatie vind je op deze pagina. Moesten er nog vragen zijn mag je dit ook altijd stellen aan de leiding en veebee's.  


Kamp Meisjes (kamp van 13 juli tot 19 juli) 

Het kampboekje: /sites/chiropako.chirosite.be/files/wysiwyg/kampboekje_meisjes.pdf

De inschrijving: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=skXAIA8_xU-rq3DxXucn9PBETIHSaUpCn6OjjQ5fNL5UOEpTR01QQzVBTkVFQUlMTTlCWFE5S1VaQS4u 

Medische fiche:/sites/chiropako.chirosite.be/files/wysiwyg/medische_fiche_chiro_pako_corona_final_1.pdf
Dit vul je in de stuur je door naar leenvandessel@yahoo.com. Ook druk je het af en bezorg je de medische fiche, gehand tekent en met 2 klevertjes van het ziekenfonds, aan Leen tijdens het binnen brengen van de bagage. 


Kamp Jongens (kamp van 23 juli tot 29 juli) 

Het kampboekje: /sites/chiropako.chirosite.be/files/wysiwyg/kampboekje_jongens.pdf

De inschrijving: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=skXAIA8_xU-rq3DxXucn9PBETIHSaUpCn6OjjQ5fNL5UM0hJSlhLSlEzS01VRjJaVkdJUkc4VUQyWi4u&fbclid=IwAR2PmhwuWX3SYitrEIGf8uwy2Kc-Yc7BQKlCazC70HVTC6yQqIfFumRY95M 

Medische fiche: /sites/chiropako.chirosite.be/files/wysiwyg/medische_fiche_chiro_pako_corona_final_1.pdf
Dit vul je in de stuur je door naar sels.rik@gmail.com. Ook druk je het af en bezorg je de medische fiche, gehand tekent en met 2 klevertjes van het ziekenfonds, aan Rik tijdens het binnen brengen van de bagage.