Nieuwste Maatregelen

Beste ouders & Pakojanen

De maatregelen omtrent hobby’s zijn nog eens aangepast. De bubbels worden verkleind van 50 personen naar 10 personen. Daarom hebben we een enquête opgesteld die je zo snel mogelijk zou moeten invullen. Hierin moet je laten weten of je kind als enige hobby voor Chiro kiest en op welke school hij/zij zit. Op basis van deze antwoorden worden de bubbels samengesteld. De link van de enquête is terug te vinden in de Whatsappgroepen met de ouders per afdeling. 

Hieronder sommen wij de maatregelen nog eens op voor de -12 jarige en de +12 jarige leden.

Werking -12

Vanaf zondag 7 februari mogen zij terug van 14u tot 17u naar de Chiro komen. Zij worden opgesplitst in bubbels van maximum 10 personen. Dit zal gebeuren aan de hand van waar de leden naar school gaan.

Werking +12

Vanaf zondag 7 februari mogen zij terug van 14u tot 17u naar de Chiro komen. Zij worden opgesplitst in bubbels van maximum 10 personen. Dit zal gebeuren aan de hand van waar zij naar school gaan. Belangrijk ! +12jarige leden zijn verplicht om een mondmaskers te dragen gedurende de Chiro.

Wij blijven het nieuws opvolgen en zullen jullie dan ook op de hoogte brengen indien de maatregelen terug veranderen. De huidige maatregelen omtrent afstand houden, mondmaskers dragen,… blijven uiteraard nog steeds gelden.